kompetenssiakatemia

 

Useimpia valmennuksiamme toteutetaan sekä lähiopetuksena että verkkovalmennuksina. Kompetenssiakatemiamme tarjoaa sinulle ja organisaatiollesi johtamiseen, laatuun ja hyvinvointiin liittyviä koulutuksia ajasta ja paikasta riippumatta.

Rakennamme uusia valmennuksia jatkuvasti ja voit tutustua niihin osoitteessa www.kompetenssiakatemia.fi.

Uuden tiedon luominen ja jakaminen ovat meille tärkeitä arvoja. Sen lisäksi että valmennamme ja tuemme asiakkaitamme heidän kasvu- ja kehittämishankkeissaan, julkaisemme myös kirjoja ja keskustelun avauksia. Tietokirjojamme on julkaistu sekä kotimaassa että kahdeksassa muussa maassa.  Löydät tietokirjojamme myös Kompetenssiakatemian verkkokaupasta.

 

Uutuuksia Kompetenssiakatemiassa

Aivoystävällinen työpaikka

Tämä verkkovalmennus esittelee aivoystävällisen työpaikan mallin ja kuinka sellainen luodaan käytännössä. Opit menetelmiä aivoystävällisyyden kehittämiseksi ja kuinka huolehtia omasta aivohyvinvoinnistaan.

Työpaikan psykososiaalisten kuormitustekijöiden tunnistaminen ja hallinta

Tässä verkkovalmennuksessa opit mitä ovat psykososiaaliset kuormitustekijät, miten ne voidaan tunnistaa ja miten niitä voidaan hallita. Opit erilaisia menetelmiä ja saat työkaluja käytännön työhön.

Kiireen hallinta

Tässä verkkovalmennuksessa opit tunnistamaan ja ottamaan huomioon tekijöitä, jotka vaikuttavat kiireeseen työpaikalla. Opit erilaisia käytännönläheisiä menetelmiä kiireen hallintaan käytännössä.