Koulutus- ja konsultointipalvelut

Asiantuntevana kumppanina Triforma Oy tarjoaa asiakkailleen lisäarvoa tuottavia koulutuspalveluita, toteuttaa organisaatiokohtaisia kehittämishankkeita ja tutkimustoimeksiantoja. Asiakkaitamme ovat julkisen hallinnon organisaatiot ja yritykset eri puolilla Suomea. - Tarvitsetpa apua yksittäisten asioiden edistämiseen tai kokonaisvaltaiseen kehittämiseen, Triforma Oy:n palveluista löydät ratkaisuja organisaatiosi kehittämiseen.

Päällikköpalvelut

Työhyvinvointipäällikköpalvelut - kaikki keskeiset työhyvinvoinnin ohjauspalvelut

Työhyvinvointipäällikköpalvelu on kokonaisvaltaisen työhyvinvoinnin varmistamista organisaatiossasi ilman omaa rekrytointia, mutta jatkuvuus varmistaen.

Laatupäällikköpalvelu

Viritä organisaatiosi huippukuntoon. Laatupäällikköpalvelut ilman omaa rekrytointia. Kaikki keskeiset laadunhallinnan elementit käyttöösi.
 

Koulutuspaketit

Katso valmiiksi paketoidut tuotteemme. Kun tarvitset apua useimmin esiin tuleviin haasteisiin.Työyhteisön haastavat tilanteet

Kiusaamisen ja häirinnän ehkäisy ja käsittely työyhteisössä

Kiireen hallinta  

Triforma Hoiva

Koulutettu hieroja Sami Koivuniemi

Siipipyöränkatu 14

Seinäjoki

0408614997

sami.koivuniemi@triforma.fi

hoiva.triforma.fi

Tietoa meistä

Triforma Oy on 1999 perustettu yksityinen koulutus- ja kehittämispalveluita sekä projekti- ja tutkimuspalveluita tuottava yritys, jonka kotipaikka on Seinäjoki. Yrityksen toiminta rakentuu neljän vahvan perustoiminnon ympärille, jotka ovat: • Koulutus • Ohjaus ja konsultointi • Tutkimus • Projekti- ja koulutussuunnittelu sekä projektien johtaminen